|
||
RAMAZAN AĞAR ABLASINI KAYBETTİ | ||
RAMAZAN AĞAR ABLASINI KAYBETTİ | ||
GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Adanalı sendikacı Ramazan Ağar’ın yüreğine kor alev düştü. Önceki gün ablası Şerife Koçak’ı kaybetti. Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Nalasan Ağar’ın ablası Şerife Koçak 13 Ağustos 2025 Çarşamba günü saa Ceyhan’a bağlı Yeşildam, (Akdam) köyünde saat 10’da toprağa verildi.
Ramazan Ağar’ın çok üzgün olduğu görüldü. Akrabaları, sevenleri, köylüler son yolculuğunda merhumeyi yalnız bırakmadılar.
Cenaze törenine; Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı Sendika Şube Başkan, yöneticileri ve Ağar ailesi ile yakınları katıldı. Cenazenin defnedilmesinin ardından Ramazan Ağar ve Koçak Ailesi taziyeleri kabul etti. Doruk Gazetesi çalışanları olarak merhumeye Allah’tan rahmet ve Abisi Ramazan Ağar’a başsağlığı diliyoruz. Rabbim aileye sabrı cemil ihsan eylesin, mekanı cennet olsun. |
||
|
||
Etiketler: RAMAZAN, AĞAR, ABLASINI, KAYBETTİ, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.